AAA Auto expanduje v Polsku, otevírá nové pobočky v Gliwicích a Krakově

Autocentrum AAA Auto. Foto: AAA AutoAutocentrum AAA Auto. Foto: AAA Auto

Společnost Aures Holdings, provozovatel sítě AAA Auto, expanduje dál za hranicemi. Firma na počátku roku otevře v Polsku další dvě

Společnost Aures Holdings, provozovatel sítě AAA Auto, expanduje dál za hranicemi. Firma na počátku roku otevře v Polsku další dvě pobočky, za celý loňský rok na polském trhu rostla o zhruba padesát procent.

Největší změnou je nová pobočka v Krakově. Dosavadní pobočka AAA Auto, která fungovala rovněž jako výkupní, se přestěhuje do nové lokality a otevře se zákazníkům v únoru 2019 jako autocentrum s plným servisem. Nová pobočka se bude nacházet v nákupní zóně, její prodejní plocha pojme až 800 automobilů.

Pobočka v Gliwicích bude sloužit především pro výkup ojetých vozidel, plní funkci zázemí pro katovickou pobočku, která se zabývá prodejem i výkupem ojetin. V areálu gliwické pobočky aktuálně stojí přibližně 100 vykoupených automobilů. Pobočka byla koncem loňského roku ve zkušebním módu, nyní se rozjela do ostrého provozu.

Nové pobočky AAA Auto v Gliwicích a Krakově otvíráme proto, abychom vyšli vstříc očekáváním našich zákazníků ze Slezského a Malopolského vojvodství. Ti budou mít nyní přístup k širší nabídce ojetých automobilů různých značek a v různých cenách a rovněž získají lepší možnosti výkupu. Nové pobočky zapadají do expanzní strategie naší firmy pro letošní rok. Cílem je zahušťování pobočkové sítě zejména v Polsku,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka společnosti Aures Holdings,

Prodej v polských pobočkách AAA Auto roste. V roce 2018 firma v Polsku podle předběžných výsledků prodala přes 9 000 ojetých automobilů, což je o 3000 více než v roce 2017. V současné době má AAA Auto v Polsku osm poboček, v rámci celé skupiny jich je 46.

Tagy AAA Auto
5 komentářů