Bolt přichází do Zlína, obslouží i okolní města

Toyota Yaris v barvách Bolt Drive. Foto: BoltToyota Yaris v barvách Bolt Drive. Foto: Bolt

Odvoz autem Boltu lze objednat už ve dvanácti krajských městech.

Platforma Bolt expanduje do dalších měst v Česku. Po Jihlavě či Pardubicích začala fungovat ve Zlíně, který se tak stává 12. krajským městem ze 13, kde lze odvoz autem objednat.

„Aplikace Bolt poskytuje lidem cenově dostupnou a flexibilní alternativu k vlastnění osobního auta. Když potřebujete cestovat delší vzdálenost, objednáte si odvoz přes platformu Bolt, ať už máte zavazadla nebo třeba prší. Každé využití platformy přispívá ke snížení počtu aut ve městech,“ uvedl generální manažer Boltu pro Česko Josef Rückl.

Služba Boltu je nově dostupná nejen ve Zlíně, ale i v širším okolí města. Zahrnuje oblast od západu u Napajedel přes Otrokovice a Tlumačov až na východ do Vizovic a Slušovic. Na severu bude služba sahat k Holešovu a Lukovu a na jihu až k obcím, jako jsou Babice a Spytihněv.

Rozšíření služby v regionu Zlín přináší  příležitost pro místní obyvatele přivydělat si jako partnerský řidič Boltu.

„Stačí mít řidičské oprávnění, vyřídit koncesi/živnostenské oprávnění a získat takzvanou žlutou kartu, tedy licenci řidiče taxislužby, včetně evidenční nálepky vozidla taxislužby. Anebo lze využít služeb některé z partnerských flotil, která jim vozidlo zajistí a zastřeší je svou koncesí. V obou variantách se zájemce zpravidla již následující pracovní den po splnění všech podmínek a poté, co správně vyplní vstupní online test bezpečné jízdy, stává partnerským řidičem Boltu,“ napsala firma Bolt v tiskové zprávě.

Tagy Bolt
Žádné komentáře