Flydubai přidává lety z Prahy do Spojených arabských emirátů, nabídne až dvě spojení denně

Boeing 737 společnosti flydubai v Praze. Pramen: Letiště PrahaBoeing 737 společnosti flydubai v Praze. Pramen: Letiště Praha

Navýšení počtu letů je zatím na zkoušku od února do dubna.

Letecká společnost flydubai se rozhodla od příštího roku navýšit počty letů z Prahy do Dubaje. Ke stávajícím sedmi rotacím týdně přidala tři další. V sobotu, úterý a čtvrtek tak nabídne dvě spojení denně.

Vyplývá to z údajů v rezervačním systému. Dosud létá flydubai jednou denně, vždy s odletem večer z Prahy a příletem brzy ráno do Dubaje. Nové lety jsou plánovány s odletem v 7:00 z Prahy a příletem v 16:20 do Dubaje, zpět v 1:55 s příletem v 5:55 do Prahy. Na linku nasazuje dopravce Boeing 737 MAX 8.

Lety dopravce přidal na začátek jarních prázdnin, v systému počítá s deseti lety týdně do dubna. Navýšení počtu spojů umožní nejen rozšířit nabídku na trase Praha – Dubaj, ale současně i zkrátit čas na přestup pro další spojení z Dubaje.

Z Prahy do Dubaje létají ještě Emirates, které si na trase s flydubai sdílí kódy letů. Se zimním letovým řádem se na trasu vrací i Smartwings.

Tagy dubaj flydubai PRG-DXB
2 komentáře