Střídání v čele Student Agency. Jančurův holding opustila po 15 letech generální ředitelka

Martina Blahová. Foto: Travel FamilyMartina Blahová. Foto: Travel Family

Holding Student Agency vede opět žena.

Byla u vstupu RegioJetu do železniční dopravy, hotelů, expanzi do zahraničí a budování jednoho z největších dopravců v Česku. Po patnácti letech na postu generální ředitelky holdingu Student Agency Martina Blahová opustila firmu Radima Jančury a přešla do skupiny Travel Family.

Do cestovní kanceláře, která zastřešuje značky Vítkovice Tours, VTT, Viamare a Kovotour plus, přišla jako její nová generální ředitelka. Informovala o tom Travel Family v tiskové zprávě. „Cílem příchodu Martiny Blahové do vrcholového managementu Travel Family je další růst a rozvoj aktivit této přední cestovní kanceláře, která je například jedničkou v oblasti zájezdů do Chorvatska,“ uvedla firma.

Martina Blahová se stala v minulosti jednou z nejúspěšnějších manažerek v české dopravě. Stála v minulosti u rozjezdu řady klíčových aktivit  Student Agency Holding a RegioJetu. Například v roce 2011 měla na starost start provozu vlaků RegioJet – největšího soukromého osobního železničního dopravce ve střední Evropě. Dále řídila letenkový byznys Student Agency nebo rozjezd projektu Dovolena.cz. V roce 2020 startovala projekt nového hotelového řetězce RegioJet Hotels. Opakovaně se umístila v žebříčku nejvýznamnějších manažerek Česka.

Do Travel Family přicházím za novými výzvami. Mým cílem je posílit další rozvoj a pozici této tradiční úspěšné cestovní kanceláře na trhu v České republice.  Naším společným cílem je dále budovat pozici Travel Family,“ uvedla Blahová. Pro skupinu plánuje další růst. „Budeme pokračovat v rozvoji nejen současného portfolia produktů, představovat novinky u zájezdů na Jadran, ale připravujeme i zásadní rozšíření nabídky do dalších populárních destinacích. A to nejen v Evropě,“ dodala Blahová.

Odchod Blahové potvrdil majitel Student Agency Holding Radim Jančura. V čele firmy ji nahradila Jana Skalická, která byla HR manažerkou firmy.

Tagy Martina Blahová RegioJet student agency Travel Family
10 komentářů