Emirates v modré. Partnerství dopravce s NBA připomíná zbarvení A380

Airbus A380 Emirates v barvách NBA. Zdroj: EmiratesAirbus A380 Emirates v barvách NBA. Zdroj: Emirates

Na palubě se bude servírovat menu inspirované sportem.

Letecká společnost Emirates proměnila jeden ze svých Airbusů A380 na reklamu nejprestižnější basketbalové soutěže NBA. Až po ocas, kterému zůstaly pro dopravce typické barvy, je superjumbo s registrací A6-EOD celé v modré. Tradičně umístěné jméno aerolinky je namísto zlaté červené.

Barvy i použité prvky odkazují na logo NBA. Kromě nového ročníku ligy láká letoun také na turnaj Emirates NBA Cup, jehož je dopravce rovněž partnerem. O přelakování se postaralo dubajské Emirates Engineering Aircraft Appearance Centre, trvalo 24 dnů.

Stroj má být od příštího týdne nasazován primárně na pravidelné linky do USA, na palubě nabídne mezi 1. listopadem a 17. prosincem také služby jako menu inspirované sportem či vybrané přímé přenosy z Emirates NBA Cupu. Speciální nabídka občerstvení bude k dispozici rovněž v saloncích Emirates v Dubaji, New Yorku, San Franciscu, Los Angeles a Bostonu.

Airbus A380 Emirates v barvách NBA.
Zdroj: EmiratesAirbus A380 Emirates v barvách NBA.
Zdroj: EmiratesAirbus A380 Emirates v barvách NBA.
Zdroj: Emirates

Speciální zbarvení letadel nejsou u Emirates novinkou, stroje již poutaly například na výstavu Expo, diverzitu a multikulturní komunitu Spojených arabských emirátů, fotbalové týmy či boj proti nezákonnému obchodování s volně žijícími druhy zvířat.

Tagy A380 Airbus A380 EK emirates speciální livery
4 komentáře