Smartwings přišly o exkluzivitu u Blue Style. S dovolenkáři budou létat k moři i Ukrajinci a Turci

Boeing 757-300 Skyline Express Airlines v Katovicích. Zdroj: Jakub Manka / PR Katowice AirportBoeing 757-300 Skyline Express Airlines v Katovicích. Zdroj: Jakub Manka / PR Katowice Airport

Cestovní kancelář rozšíří portfolio o další dopravce.

Cestovní kancelář Blue Style začne spolupracovat s dalšími leteckými společnostmi. Charterové lety jedné z největších českých cestovních kanceláří tak budou kromě zatím téměř monopolních Smartwings zajišťovat také dopravci Skyline Express Airlines a Mavi Gök Airlines.

„Rozhodli jsme se rozšířit nabídku leteckých přepravců, abychom i nadále mohli zajistit dostatečné kapacity, množství a kvalitu spojů do svých destinací při zachování příznivých cen dovolených. Novými partnery jsou osvědčené letecké společnosti, které působí v evropském vzdušném prostoru a splňují ty nepřísnější podmínky pro leteckou přepravu a procházejí pravidelně různými kontrolami a audity,“ uvedla mluvčí Blue Style Lucie Hasman.

Ukrajinská letecká společnost Skyline Express Airlines, kterou od roku 2015 vlastní turecká firma Anex Tourism Group, zajistí pro Blue Style spojení s egyptskými destinacemi. Turecký dopravce Mavi Gök Airlines obslouží lety do Bodrumu a Antalye.

„Aerolinky používají letadla Boeing či Airbus různého typu a uspořádání a v některých případech nabízejí i nadstandardní služby,“ dodala Hasman.

Přesun k dalším dopravcům znamená, že u Blue Style již nebude mít výhradní postavení česká letecká společnost Smartwings.

Tagy Blue Style charterové lety dovolená Mavi Gök Airlines skyline express airlines
95 komentářů