Na trasu Praha – Třebíč vstupuje nový dopravce, Auto-Bey bude jezdit denně

Autobus Volvo 9700. Foto: Auto-BeyAutobus Volvo 9700. Foto: Auto-Bey

Cena jízdenky z Prahy do Třebíče začíná na 199 korunách.

Společnost Auto-Bey od 6. dubna začne jezdit na nové vnitrostátní autobusové lince Praha – Třebíč. Spoje pojedou přes Humpolec a Jihlavu. Dopravce to oznámil v tiskové zprávě.

Firma dosud provozuje víkendové rekreační linky z Prahy do Krkonoš a víkendovou mezinárodní linku. Na trase nabídne jeden až dva páry spojů denně. V Praze budou autobusy začínat a končit na autobusovém nádraží Roztyly. Po trase spoje zastavují v Jihlavě a Humpolci, vybrané spoje pak navíc v Okříškách, Brtnici a Lokti u Čechtic. Z Prahy do Třebíče k autobusovému nádraží spoje dojedou průměrně za 2 hodiny a 15 minut. Jízdní řád je zde.

“Novou autobusovou linkou reagujeme na nespokojenost cestujících s aktuální nabídkou kvality dopravy na této trase. Cestujícím nabídneme nejvyšší možnou kvalitu. Moderní, pohodlný autobus s toaletou, komfortní sedadla vybavená bezpečnostními pásy, wi-fi i profesionální a ochotné řidiče,“ řekla majitelka firmy Zuzana Nebřenská.

Na linku dopravce nasadí standardně autobusy Volvo 9700 s kapacitou 49 sedících cestujících, které zejména ve špičkách a dnech s vyšší poptávkou po přepravě doplní velkokapacitní autobusy MAN s kapacitou až 60 sedících cestujících. Autobusy jsou vybaveny toaletou, sklopnými sedadly s bezpečnostními pásy, čtecími lampičkami, toaletou a wi-fi připojením. Cena jízdenky v předprodeji z Prahy do Třebíče bude začínat na 199 korunách, do Jihlavy na 179 korunách a do Humpolce na 139 korunách.

„Na lince se cena jízdenky v předprodeji bude měnit v závislosti na obsazenosti daného spoje a poptávce. S předstihem bude možné zakoupit jízdenku výrazně levněji než těsně před odjezdem plného spoje nebo u řidiče, kde je cena pevná,“ dodala  Nebřenská.

Tagy Auto-Bey Praha-Třebíč
41 komentářů