Historickou tramvají do Jablonce? Jízdenku můžete vyhrát v soutěži

Tramvaj T3M v Liberci v Lidových sadech. Foto: BoveraclubTramvaj T3M v Liberci v Lidových sadech. Foto: Boveraclub

Liberec čeká přespříští víkend malý tramvajový svátek. Společnost Cegelec, které v rámci této akce ukáže poprvé veřejnosti modernizované tramvaje GT6M

Liberec čeká přespříští víkend malý tramvajový svátek. Společnost Cegelec, které v rámci této akce ukáže poprvé veřejnosti modernizované tramvaje GT6M pro německé Zwickau, vyhlásila novou soutěž o jízdenky na svezení historickými tramvajemi na trati do Jablonce nad Nisou. Konkrétně půjde o tramvaj T3M ev. č. 8106 a soupravou vozu 6MT ev. č. 117 a vlečného vozu „plecháč“ ev. č. 44 v neděli dne 20. 6. 2021 na trase mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou a zpět.

Každý soutěžící se může účastnit pouze jedné jízdy, k zaslané odpovědi na otázku proto musí uvést číslo jízdy. V případě, že se účastní rodič/opatrovník s dítětem do 13 let, je doprovod s dítětem počítán jako jedna osoba.

Pro každou jízdu bude vybráno 8 zájemců, kteří nejrychleji odpoví na soutěžní otázku (celkem tedy 24 účastníků). Odpověď s uvedením plného jména a případně dalších kontaktních údajů zašlete, prosím, na e-mail marketing@cegelec.cz. Do předmětu e-mailu uveďte: SOUTĚŽ LIBEREC. Výherci budou následně informováni e-mailem během pondělí 7. 6. 2021. Odpovědi bez uvedení čísla jízdy a bez vyplněného předmětu e-mailu nebudou zahrnuty do výsledků.

Soutěžní otázka

Jaká dvojice libereckých tramvají (evidenčních čísel) byla jako první modernizována za využití elektrické výzbroje TV Progress z produkce Cegelecu a v jakém roce?

Jednotlivé jízdy:

Číslo 1: Pro jízdenku na svezení vozem T3M ev. č. 8106 s odjezdem v 09:30 z terminálu Fügnerova
Číslo 2: Pro jízdenku na svezení vozem T3M ev. č. 8106 s odjezdem v 11:30 z terminálu Fügnerova
Číslo 3: Pro jízdenku na svezení soupravou vozů 6MT ev. č. 117 a vlečného vozu „plecháč“ ev. č. 44 s odjezdem v 15:30 od vozovny tramvají.

Tagy Cegelec Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou DPMLJ
Žádné komentáře