Finnair obnoví lety z Prahy, zatím s embraerem od společnosti Norra

Embraer E190 v barvách Finnair. Foto: Russell Lee / CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)Embraer E190 v barvách Finnair. Foto: Russell Lee / CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)

Letecká společnost Finnair je další aerolinkou, která potvrdila obnovení letů z Prahy do Helsinek . Od 1. července začne létat

Letecká společnost Finnair je další aerolinkou, která potvrdila obnovení letů z Prahy do Helsinek . Od 1. července začne létat čtyřikrát týdně.

Praha se dostala na seznam 40 měst, kam od července obnoví Finnair provoz. Létat bude čtyřikrát týdně –⁠ v úterý, středu, čtvrtek a v neděli. Před vypuknutím pandemie létal Finnair běžně mezi oběma městy dvakrát denně většinou s Airbusem A320. Obnovení letů potvrdila mluvčí Letiště Praha Kateřina Pavlíková. Kromě evropských letů firma v červenci odstartuje i část dálkových letů.

Podobně jako jiní dopravci ještě nečeká Finnair velkou poptávku, začne létat proto s Embraerem E-190 pro sto lidí. Patří letecké společnosti Nordic Regional Airlines (Norra), ale létá v barvách Finnairu.

Tagy Finnair
5 komentářů