AURES Holdings hledá 250 lidí, potřebuje je pro český trh i zahraniční expanzi

Pobočka Mototechny v Brně. Pramen: AURES HoldingsPobočka Mototechny v Brně. Pramen: AURES Holdings

Od dob ekonomické krize let 2008/2009 se počet pracovníků sítě AAA AUTO více než zdvojnásobil.

Skupina AURES Holdings, která provozuje sítě autobazarů AAA AUTO, Mototechna, Auto Diskont a Driverama, hledá uchazeče na 246 pracovních pozic. Zdůvodňuje to mimo jiné tím, že prodeje ojetých vozů lámou rekordy, společnost otevírá nové pobočky a také rozšiřuje západoevropský projekt Driverama, tedy prodej aut on-line.

Společnost hledá 114 zaměstnanců v České republice, 25 na Slovensku, 59 v Polsku a 48 pro rozvoj společnosti Driverama v Německu, Nizozemsku a v České republice. „Hledáme uchazeče na všechny typy pozic, od přípravy vozů po manažerské. Dále také rozšiřujeme naše oddělení IT a Data Science, kam nabíráme zkušené odborníky na zajímavé projekty. Pro mezinárodní projekt Driverama, který již má 8 poboček v Německu, zahájil činnost v Nizozemsku a chystá se do Francie a Belgie, momentálně potřebujeme téměř padesát lidí. Na Slovensku se již připravujeme na sezónu, stejně jako v Polsku, kde nabíráme s předstihem i pro chystané otevření poboček v Gdaňsku a Rzeszowě,“ uvedla šéfka AURES Holdings Karolína Topolová.

Od dob ekonomické krize let 2008/2009 se počet pracovníků sítě AAA AUTO více než zdvojnásobil. V roce 2010 dosahoval necelých 1300, v současné době přibližně 2800. Společnost má nyní celkem 57 poboček v šesti zemích. V loňském roce skupina AURES Holdings prodala rekordních 86 500 vozů.

 

Tagy AAA Auto Aures Holdings
Žádné komentáře