AAA Auto zavřelo pobočky, auta prodává on-line a přes telefon. Lidem ho pak dovezou

Pobočka AAA Auto, ilustrační foto. Pramen: Aures HoldingsPobočka AAA Auto, ilustrační foto. Pramen: Aures Holdings

Společnost AAA Auto po zákazu prodeje vozidel na pobočkách výrazně posílila prodej ojetých aut přes internet a telefon. Firma převedla

Společnost AAA Auto po zákazu prodeje vozidel na pobočkách výrazně posílila prodej ojetých aut přes internet a telefon. Firma převedla veškeré své kapacity na zajištění prodeje vozů on-line a přes call centrum. Automobily budou následně zákazníkům bezplatně doručeny až do jejich bydliště nebo mimo pobočku.

Společnost to oznámila dnes v tiskové zprávě. Zákaz maloobchodního prodeje se týká v Česku všech prodejců vozidel i servisů. „Již v průběhu týdne jsme přijali soubor opatření, která zákazníkům umožní bezpečný nákup vozu,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva AURES Holdings, provozovatele mezinárodní sítě AAA AUTO. Podle ní jen na call centru aktuálně pracuje zhruba 200 lidí.

„Na zajištění doručování či předvádění vozů jsme přesunuli veškeré kapacity prodejců. Jen v Praze jde o zhruba 100 pracovníků, ve zbytku republiky o zhruba pět stovek dalších. Jsme připraveni dostát veškerým závazkům vůči našim zákazníkům,“ dodala.

Po objednávce vozu se přes call centrum zákazníci domluví na předání automobilu doma nebo tam, kde se jim to nejvíce hodí. Vydezinfikovaný vůz na místo přistaví prodejce. Stejně tak bude možné uzavřít na místě na nákup vozu na splátky úvěr.

AAA AUTO svoje vozy i pobočky pravidelně desinfikuje a kontroluje zdravotní stav svých zaměstnanců.

 

Tagy AAA Auto
16 komentářů